Marita bon terug als medewerker

 

Beste Leden.

Ik ben in september vorig jaar bevallen van een gezonde dochter genaamd Senna. Precies op de uitgerekende dag én de dag dat toevallig ook de verjaardag van haar broer is.

Nu ga ik over een week weer van start. Ik ga voornamelijk Willem Draaisma helpen om de activiteiten van Westerlicht uit te breiden.

Behalve Westerlicht zal ik namens Samen Wonen, Samen Leven ook een ander project in Slotervaart coördineren dat gericht is op de zorg. Hierbij proberen we de weg naar de zorginstellingen voor bewoners uit de wijk toegankelijker te maken en een eerste loket te zijn voor bewoners die zorg nodig hebben.

Zoals het er nu naar uitziet kunnen we elkaar op de volgende Algemene Ledenvergadering weer eens live zien en spreken, ik kijk er naar uit!
Groet,
Marita Bon

Plaats een reactie