Even voorstellen: Willem draaisma

In augustus vorig jaar ben ik bij Westerlicht begonnen als vervanger van de coördinator Marita Bon die met zwangerschapsverlof ging. Marita gaat nu ook voor Samen Wonen Samen Leven werken en voor Westerlicht gaan we het werk nu samen oppakken.

Behalve bij Westerlicht werk ik reeds een jaar bij Coöperatie Oranje Energie en daarmee ook bij

02025, een beweging die probeert Amsterdam koploper schone energie te maken in 2025.

Het grootste gedeelte van mijn werkzame leven heb ik in het sociale werk gezeten, o.a. bij Stichting Buurtwerk Noord in Amsterdam Noord. De laatste twaalf jaar was ik bestuurder bij de welzijn- en zorgorganisatie Participe. Met als slogan: maakt meedoen mogelijk.

Daar ben ik nog steeds mee bezig, dat meer mensen mee kunnen doen, maar de komende jaren wil ik dat gaan doen vanuit de energietransitie. Met schone energie naar een schonere aarde.

Ik ben bereikbaar op wdraaisma.advies@gmail.com per mail of op 06 23 66 59 08 

Plaats een reactie